Hygiëne en intieme verzorging

Intieme doekjes

Onderweg, vóór een medische afspraak, tijdens de menstruatie of na het sporten, de Intieme doekjes voor vrouwen van Saforelle reinigen mild en verfrissen de intieme zone op elk moment van de dag.

 

Dankzij de formule met meer dan 99,6% natuurlijke ingrediënten verrijkt met kliskruid staan de intieme doekjes borg voor een fris en zacht gevoel² , waar u ook bent. De hygiënische doekjes zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar materiaal1 en zijn wegwerpbaar in het toilet.

Intieme reinigingsdoekjes getest onder dermatologisch en gynaecologisch toezicht². Uitstekende algemene tolerantie².

Verkrijgbaar in de formaten:
> Pocket : CNK : 4125027
> Individueel : CNK : 4125019

Description

4 redenen om intieme doekjes te gebruiken

De unieke formule van de Saforelle Intieme doekjes voor vrouwen bevat 99,6% natuurlijke ingrediënten die elkaar aanvullen en die zorgvuldig werden geselecteerd voor hun doeltreffendheid.

De Saforelle intieme doekjes zijn gemaakt van natuurlijke vezels en 100% biologisch afbreekbaar. De impact op het milieu is dus beperkt bij de afbraak.

De intieme doekjes mogen in het toilet gegooid worden.. Ze worden afgebroken bij onderdompeling in water en bij een mechanische handeling (toilet doorspoelen). Dit specifieke kenmerk werd aangetoond door 7 tests uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium³.

Dankzij het meeneemformaat kan u de Intieme doekjes op elk moment van de dag gebruiken. Deze discrete hygiënische doekjes passen handig in uw hand-, sport- of toilettas en neemt u makkelijk overal mee.

Zichtbare doeltreffendheid² van de Intieme doekjes voor vrouwen

94%

94% van de vrouwen geeft aan een fris gevoel te hebben

90%

90% van de vrouwen geeft aan na gebruik een zacht gevoel te hebben

100%

100% van de vrouwen geeft aan een langdurig proper gevoel te hebben

Samenstelling

Kliskruid

Kliskruid is een plant die van nature in Azië en Europa voorkomt en bekendstaat om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen. Saforelle selecteert de wortels van het kliskruid (Arctium lappawortel) nauwgezet.

Visuel-Bardane-2

Aqua, Gluconolacton, Glycerine, Natriumbenzoaat, Coco-glucoside, Natriumhydroxide, Calciumgluconaat, Arctium Lappa Wortelextract

Gebruiksaanwijzing

Uitwendig gebruik, niet spoelen. Niet aanbrengen op een huid met vochtafscheiding of een wonde. Contact met de ogen vermijden.

Veelgestelde vragen

Zijn de Intieme doekjes biologisch afbreekbaar?

Ja, ze zijn biologisch afbreekbaar en hebben dus een beperkte milieu-impact tijdens de afbraak.

Is de verpakking recycleerbaar?

De verpakking van gerecycleerd karton van het klassieke formaat is recycleerbaar. De plastic verpakking van het pocketformaat is daarentegen niet recycleerbaar. Dit komt omdat er tot op vandaag geen recyclagesysteem bestaat in Frankrijk voor zacht plastic.

Mogen zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven de Intieme doekjes gebruiken?

Ja, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, mogen de doekjes gebruiken.

Hoe lang kunnen de Intieme doekjes na opening bewaard worden?

Na opening kunnen de doekjes van het pocketformaat 3 maanden bewaard worden. De individuele doekjes zijn eenmalig te gebruiken, deze hebben dus geen houdbaarheidstermijn na opening.

Welke zijn de 0,4% niet-natuurlijke ingrediënten?

De niet-natuurlijke ingrediënten zijn conserveermiddelen die de kwaliteit en stabiliteit van de Intieme doekjes garanderen door de ontwikkeling van micro-organismen af te remmen. Dit zijn natriumbenzoaat en calciumgluconaat uit niet-ggo-maïs. De concentratie is beperkt tot de maximaal toegestane hoeveelheid in cosmetica.

Bijbehorend advies

mening van klanten

2 mening van klanten

  • Kim

    Perfect formaat om overal mee naartoe te nemen.

  • Ivana

    Handig voor op reis maar ook voor dagelijks gebruik als je niet thuis bent. Zo heb je altjid vochtige doekjes bij je en door de kleine afmeting zijn ze handig in de handtas bijna "onzichtbaar" op te bergen. Nog beter maar iets duurder zijn de afzonderlijk verpakte doekjes van Saforelle, die kan je per stuk in uw handtas of broekzak stoppen !!!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

U heeft een nieuwe opmerking toegevoegd, deze is zichtbaar zodra deze is goedgekeurd.

Uw review

Voor meer informatie: consignesdetri.fr


1) Industrieel composteerbaar
2) Gebruikstest onder dermatologisch en gynaecologisch toezicht na gebruik gedurende 21 dagen bij 50 volwassen vrouwen – 231530, 18/10/2019
3) Technical Flushability Assessment. Rapport nr. 15.0489/1; 07/2015.