Hygiëne en intieme verzorging

Ultra Hydraterende Wasverzorging

De Ultra Hydraterende Wasverzorging reinigt, hydrateert1 en kalmeert3 de droge huid2.

Deze verzorging werd speciaal geformuleerd zonder zeep voor vrouwen met symptomen van intieme droogte. Dit kan te wijten zijn aan bepaalde geneesmiddelen, hormonale schommelingen, de menopauze… Dankzij zijn formule met overvette bestanddelen, natuurlijke extracten van aloë vera en kliskruid zorgt deze intieme wasoplossing voor een betere intieme hydratatie1 – een bron van comfort – voor een milde dagelijkse wasbeurt.

Dit product werd getest onder medisch toezicht van gynaecologen en dermatologen.

 

> Fles 100ml — CNK : 3067-097
> Fles 250ml — CNK : 2923-456
> Fles 500ml — CNK : 3067-089
> 400ml Eco-Navulpak — CNK : 3661-170

Description

Bewezen snelle doeltreffendheid

+37%

hydratatie vastgesteld 3 uur na de toepassing1.

96%

van de vrouwen die de Ultra Hydraterende Wasverzorging van Saforelle hebben gebruikt, zijn tevreden over het hydraterende vermogen2

Samenstelling

Kliskruid

Kliskruid is een plant die van nature in Azië en Europa voorkomt en bekendstaat om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen. Saforelle selecteert de wortels van het kliskruid (Arctium lappawortel) nauwgezet.

Aloë vera

Ingrediënten: Aqua, Cocamidopropyl Betaëne, Glycerine, PEG-6 Capryl/Capric Glyceriden, Natrium Cocoamphoacetate, Laureth-2, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropaantrioleaat, Acrylaten Copolymeer, Lauryl Glucoside, Aloë Barbadensis Leaf Juice, Xylitylglucoside, Hydroxyacetofenone, Parfum, Cocamide MEA, Anhydroxylitol, Natrium Cocoyl Glutamate, Natrium Lauryl Glucose Carboxylate,

Styreen/acrylaten Copolymeer, Natriumhydroxide, Natrium-PCA, Xylitol, Disodium EDTA, Coco-Glucoside, Citroenzuur, Arctium Lappa Wortelextract, Benzoëzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat.

Gebruiksaanwijzing

De Ultra Hydraterende Wasverzorging van Saforelle wordt gebruikt als een vloeibare wasgel op de huid en/of de intieme zone. Laten schuimen en overvloedig afspoelen met schoon water.

Geformuleerd voor dagelijks gebruik, in het bijzonder aanbevolen bij periodes van intieme droogte. Contact met de ogen vermijden.

Veelgestelde vragen

Mag ik de Ultra Hydraterende Wasverzorging dagelijks gebruiken?

Ja. De formule werd verrijkt met hydraterende stoffen en bevat geen zeep. Daarom is deze bijzonder geschikt voor de dagelijkse wasbeurt.

Kan ik de Ultra Hydraterende Wasverzorging voor mijn hele lichaam gebruiken onder de douche?

Ja. De Ultra Hydraterende Wasverzorging is geschikt voor een gevoelige of droge huid. De samenstelling zonder zeep werd verrijkt met hydraterende stoffen en kliskruid, om het lichaam mild te wassen.

Bijbehorend advies

mening van klanten

2 mening van klanten

  • Monique

    Ik ben nogal allergisch aan alles en nog wat. Bij gebruik van gewone inlegkruisje heb il na 2 dagen al irritatie, bij deze van Saforelle geen enkel probleem, daarbij blijven ze goed zitten on je ondergoed.

  • Marie-Ghislaine

    Maakt een intieme reiniging mogelijk zonder de flora te beschadigen, zonder de huid en de slijmvliezen aan te tasten. Verzacht droge gebieden. Geweldig alternatief voor gewone wasproducten. Het gebruik ervan biedt echt comfort en voorkomt jeuk en andere ongemakken. Ik zal het niet meer zonder kunnen.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

U heeft een nieuwe opmerking toegevoegd, deze is zichtbaar zodra deze is goedgekeurd.

Uw review

Voor meer informatie: consignesdetri.fr

1) Evaluatie van de hydraterende werking door corneometrie bij 2, 3 en 4 uur – 10 vrijwilligers met een droge huid, 2.01_4U, 25/07/2016.

2) Gebruikstest onder gynaecologisch toezicht, toepassing op uitwendige intieme zones gedurende 21 dagen – 50 vrouwen, 2016/1728, 28/07/2016

3) Evaluatie van het kalmerend effect na één enkele toepassing met behulp van priktests – 20 volwassen vrijwilligers, 2016/1729, 15/06/2016