Hygiëne en intieme verzorging

Zachte wasoplossing

De Zachte Wasoplossing wordt al dertig jaar voorgeschreven door gynaecologen1 en reinigt mild, kalmeert irritaties en verlicht ongemakken2,3.

De intieme gel werd speciaal geformuleerd zonder zeep voor de gevoelige en geïrriteerde huid en beschermt3 en kalmeert4. Dankzij de aangepaste pH, de formule die verrijkt werd met kliskruid en het overvette bestanddeel, is dit een intiem reinigingsproduct dat het natuurlijke evenwicht van de intieme zone respecteert5 en bijzonder geschikt is voor dagelijks gebruik of bij irritaties.

De Zachte Wasoplossing wordt goed verdragen en werd getest onder medisch toezicht van gynaecologen en dermatologen.

Ook geschikt voor zwangere vrouwen.

NIEUW  :
> Flacon met pompje 1L CNK : 2575-454
> Flacon van 100 ml CNK : 1096-627
> Flacon van 250 ml CNK : 2388-726
> Flacon van 500 ml CNK : 2931-251
> Eco-navulling van 400 ml CNK : 3613-247

Description

Zichtbare doeltreffendheid van de zachte wasoplossing2

100%

kalmeert irritaties

100%

 beschermt de intieme zone

92%

kalmeert de intieme zone

Samenstelling

Kliskruid

Kliskruid is een plant die van nature in Azië en Europa voorkomt en bekendstaat om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen. Saforelle selecteert de wortels van het kliskruid (Arctium lappawortel) nauwgezet.

Visuel-Bardane-2

Ingrediënten: Aqua, Cocamidopropyl betaine, Cocamide dea, Natriumchloride, Peg-6 capryl/capric glyceriden, Parfum, Citronellol, Coumarine, Geraniol, Limoneen, Linalool, Propyleenglycol, Stearamine oxide, Octoxynol-12, Lavandula angustifolia olie, Tetranatrium edta, Polysorbaat 20, Natriumhydroxide, Arctium lappa wortelextract, Dimethyl stearamine.

Gebruiksaanwijzing

De Zachte wasoplossing wordt gebruikt als vloeibare zeep voor uitwendig gebruik op de intieme zone en het lichaam. Laten schuimen en afspoelen met schoon water.

Ontdek het advies voor een goede intieme hygiëne van Dr. BOHBOT, gynaecoloog en medisch directeur van het Institut Fournier.

De Zachte wasoplossing werd geformuleerd voor een dagelijks gebruik in alle mildheid, één of twee keer per dag, voor de gevoelige huid. De oplossing is ook aanbevolen bij intieme ongemakken (irritaties, gevoel van ongemak…).

Contact met de ogen vermijden.

Veelgestelde vragen

Mag ik de Zachte wasoplossing dagelijks gebruiken?

Ja. De formule werd verrijkt met verzachtende stoffen en bevat geen zeep. Daarom is deze bijzonder geschikt voor de dagelijkse wasbeurt. De licht alkalische pH respecteert de pH-waarde en de flora van de zone rond de vulva (5).

Waarom een specifiek product voor intieme hygiëne gebruiken zoals de Zachte wasoplossing in plaats van een gewone zeep?

Een aangepast hygiëneproduct is essentieel omdat het een intiem toilet garandeert zonder agressieve stoffen. De Zachte wasoplossing werd geformuleerd zonder zeep en bevat delicate tensioactieve stoffen die de gevoeligheid van de intieme zone respecteren.

Kan ik de Zachte wasoplossing voor mijn hele lichaam gebruiken onder de douche?

Ja. De Zachte wasoplossing is geschikt voor een gevoelige of geïrriteerde huid. De samenstelling werd verrijkt met verzachtende stoffen en kliskruid, om het lichaam mild te wassen. De oplossing werd dermatologisch getest op de huid.

Kan ik Saforelle als vaginale douche gebruiken?

Tenzij uw arts dit voorschrijft, zijn vaginale douches niet aan te raden. Ze kunnen de beschermende flora en het slijmvlies van de vagina aantasten.

Moet ik de Zachte wasoplossing altijd afspoelen?

Ja, de Zachte wasoplossing gebruikt u als een zeep. Spoel de huid en de intieme zone na gebruik grondig af.

Mijn dertienjarige dochter heeft intieme irritatie. Mag zij de Zachte wasoplossing gebruiken?

Het is normaal dat er bij jonge meisjes in de puberteit intieme ongemakken voorkomen. Te strak ondergoed en te strakke kledij (bijvoorbeeld een broek) en bepaalde sporten (fietsen, paardrijden…) veroorzaken herhaaldelijke wrijvingen, wat kan leiden tot gynaecologische ongemakken. Saforelle werd geformuleerd voor de intieme zone op elke leeftijd. Uw dochter mag de Zachte wasoplossing dus dagelijks gebruiken om irritaties te verzachten (4).

Advies van de experten

mening van klanten

2 mening van klanten

  • Mimi

    Zeer goed! Zeker aan te raden ook voor mensen die veel sporten en dikwijls onder de douche staan. Geen allergische reacties, gemakkelijk in gebruik. Zeer neutraal.

  • Stefanie

    Ik ben deze wasoplossing jaren geleden beginnen gebruiken op aanraden van mijn gyneacologe. Je kan beter geen gewone zeep gebruiken voor de intieme hygiëne. Het is een zachte olie met een aangename geur. Na jaren gebruik nog steeds heel tevreden van. Bovendien heb je niet veel nodig en doe je lang met een verpakking. Ik blijf bij mijn merk.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

U heeft een nieuwe opmerking toegevoegd, deze is zichtbaar zodra deze is goedgekeurd.

Uw review

Voor meer informatie: consignesdetri.fr

1) IMS Sell Out CMA tot december 2018

2) Gebruikstest onder gynaecologisch toezicht uitgevoerd bij 23 vrouwen tussen 20 en 70 jaar, toepassing op uitwendige intieme zones één keer per dag gedurende 28 dagen,1.02.G_ 28D, 19/10/2015

3) Evaluatie van de huidcompatibiliteit, uitgevoerd bij 12 vrijwilligers, herhaalde toepassingen in de elleboogplooi gedurende 5 opeenvolgende dagen op gestripte en niet-gestripte huid, 1.04.D.STR_5D, 25/09/2015

4) Evaluatie van het kalmerend effect na één enkele toepassing met behulp van priktests, uitgevoerd bij 20 vrijwilligers van 19 tot 67 jaar, 1.10_10min, 07/09/2015

5) Klinische studie naar het effect van de Saforelle® Zachte wasoplossing op het vulvovaginale ecosysteem bij 51 vrouwen van vruchtbare leeftijd, tweemaal per dag gedurende 8 weken, INSERM Safo II, 2009