Hygiëne en intieme verzorging

Verzachtende crème

Vandaag de dag ontharen 3 vrouwen op 41 hun intieme zones. De onthaarde zone wordt ook steeds groter. 86%1 van hen is gevoelig voor ongemakken!

De Saforelle verzachtende crème werd verrijkt met kliskruid en allantoïne en kalmeert en verlicht onmiddellijk irritaties en een oncomfortabel gevoel door intieme ongemakken.

De Verzachtende Crème kalmeert ook het warme gevoel na het ontharen. 1)

De huid is langdurig gekalmeerd en gehydrateerd.

Uitstekende gynaecologische en dermatologische tolerantie. Gevoelige of geïrriteerde huid. Aangepaste toepassing voor de intieme zone. Zonder parfum.

 

> Tube 40 ml : CNK : 3889-748
> Tube 100 ml : CNK : 3889-748

Description

Zichtbaar doeltreffend1

95%

Bij 95% van de gebruiksters verzacht de Saforelle Verzachtende crème de irritaties

93%

Bij 93% van de gebruiksters kalmeert de Saforelle Verzachtende crème de huid na het ontharen

Samenstelling

Kliskruid

Kliskruid is een plant die van nature in Azië en Europa voorkomt en bekendstaat om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen. Saforelle selecteert de wortels van het kliskruid (Arctium lappawortel) nauwgezet.

Visuel-Bardane-2

Ingrediënten: Aqua, Natriumcocoamphoacetaat, Laurylglucoside, Propaandiol, Glycerine, Natriumcocoylglutamaat, Natrium laurylglucosidecarboxylaat, Coco-glucoside, Glyceryloleaat, Fenetylalcohol, Melkzuur, Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, Allantoïne, Dinatrium-edta, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Laureth-2, Peg/Ppg-120/10 trimethylolpropaantrioleaat, Ethylhexyglycerine, Arctium lappawortelextract, Tocoferol, Gehydrogeneerde palmtriceridencitraat

Gebruiksaanwijzing

Twee keer per dag aanbrengen, na de wasbeurt of op elk moment van de dag. Inmasseren tot de crème volledig is ingetrokken. Niet aanbrengen op een huid met vochtafscheiding of een wonde. Bij aanhoudende roodheid, een arts raadplegen.

Geschikt voor zwangere vrouwen. Bij kinderen ouder dan 5 jaar: 1 keer gebruiken per dag.

Bijbehorend advies

mening van klanten

2 mening van klanten

  • Véronique

    Saforelle de buis van het oplossen van intieme problemen (brandwonden, jeuk en intieme ongesteldheid) kalmeert irritaties en jeuk. alles keert terug naar normaal.

  • Kathleen

    Ik gebruik dit dagelijks en geen infecties meer.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

U heeft een nieuwe opmerking toegevoegd, deze is zichtbaar zodra deze is goedgekeurd.

Uw review

Voor meer informatie: consignesdetri.fr

1) Enquête Opinion Way voor voor Saforelle : Ontharing van de bikinilijn en de bijbehorende risico’s, Gekruiste blikken van vrouwen en gynaecologen, september 2018
2) Gebruikstest onder dermatologisch en gynaecologisch toezicht. 58 vrouwen-eindverslag DC 20377/TU01/V2-26/11/2019