Hygiëne en intieme verzorging

Intieme en lichaamsverzorging Miss

De Intieme en lichaamsverzorging voor kleine meisjes.
Het intieme toilet van kleine meisjes vereist een specifieke verzorging. “Het prikt, het jeukt, het brandt”: vanaf de leeftijd van twee jaar hebben de gevoelige huid en intieme zone bij kleine meisjes vaak te kampen met uitdroging en irritatie. De intieme gel is speciaal aangepast aan hun behoeften, werd geformuleerd zonder zeep en bevat echte heemst en natuurlijke extracten van kliskruid met kalmerende en verzachtende eigenschappen.

 

Natuurlijke actieve bestanddelen voor Miss
De formule met natuurlijke extracten van echte heemst en hydraterende en verzachtende eigenschappen, helpt de intieme zone die vaak gevoelig is voor uitdroging, beter te bevochtigen.
De formule werd verrijkt met kliskruid en staat bekend om haar kalmerende en verzachtende eigenschappen, voor een dagelijkse milde wasbeurt.
De plantaardige wasbasis zonder zeep reinigt zonder uit te drogen en maakt de huid zacht.

 

Voor een optimale tolerantie
Verpakking zonder ftalaten.
Getest onder pediatrisch toezicht.

 

>  CNK : 3816-436

Description

Ontwikkeld voor een aangename wasbeurt*

94%

van de mama’s zijn tevreden over Saforelle Miss.

90%

van de mama’s zou Saforelle Miss aanbevelen aan een vriendin voor haar kind.

94%

Voor 94% van de mama’s is Saforelle Miss geschikt voor de dagelijkse wasbeurt.

Samenstelling

Kliskruid

Kliskruid is een plant die van nature in Azië en Europa voorkomt en bekendstaat om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen. Saforelle selecteert de wortels van het kliskruid (Arctium lappawortel) nauwgezet.

Ingrediënten: Aqua, Natriumcocoamphoacetaat, Laurylglucoside, Propaandiol, Glycerine, Natriumcocoylglutamaat, Natrium laurylglucosidecarboxylaat, Coco-glucoside, Glyceryloleaat, Fenetylalcohol, Melkzuur, Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, Allantoïne, Dinatrium-edta, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Laureth-2, Peg/Ppg-120/10 trimethylolpropaantrioleaat, Ethylhexyglycerine, Arctium lappawortelextract, Tocoferol, Gehydrogeneerde palmtriceridencitraat

Gebruiksaanwijzing

Saforelle Miss werd ontwikkeld voor de dagelijkse intieme verzorging. Het wordt één tot twee keer per dag naar wens gebruikt als vloeibare zeep. Vervolgens afspoelen en afdrogen zonder wrijven. Vanaf 2 jaar tot de puberteit. Vermijd contact met de ogen

Veelgestelde vragen

Waarom een specifiek product voor intieme hygiëne gebruiken voor kleine meisjes?

Saforelle Miss respecteert de kwetsbare intieme zone van kleine meisjes dankzij de formule zonder zeep. De verzachtende en hydraterende formule is perfect geschikt voor de intieme zone van meisjes, die gemakkelijk uitdroogt. Dankzij de flacon met pompje kan het kleine meisje het product zelf gebruiken en leert ze zich zelfstandiger te wassen. Saforelle Miss werd ontwikkeld voor een doeltreffende en aangename wasbeurt.

Kan Saforelle Miss voor het hele lichaam worden gebruikt?

Ja. Een product dat geschikt is voor de meest kwetsbare zones mag op het hele lichaam worden gebruikt. Saforelle Miss heeft een plantaardige basis waardoor wassen zonder uit te drogen mogelijk wordt.

Moet Saforelle Miss enkel worden gebruikt bij intieme ongemakken?

Saforelle Miss werd ontwikkeld voor dagelijks gebruik. De zachte plantaardige formule respecteert de gevoelige huid van kleine meisjes. Bij irritatie of roodheid wordt Saforelle Miss gebruikt als aanvulling op een geschikte behandeling.

Waarom maar vanaf 2 jaar?

Dit is vaak de leeftijd waarop een klein meisje zichzelf begint te wassen. Op deze leeftijd wordt het risico op intieme ongemakken groter, omdat kleine meisjes wanneer ze zich zelfstandig leren te verzorgen, zich nog niet goed kunnen afvegen of wassen … Saforelle Miss kan tot de puberteit gebruikt worden.

Mag Saforelle Miss gebruikt worden voor jongetjes?

Specifieke producten mogen uiteraard worden gebruikt bij jongetjes. Het is vooral belangrijk om geen agressieve producten te gebruiken die de genitale zone aantasten en infecties in de hand werken

Mag Saforelle Miss gebruikt worden voor het haar?

Nee, Saforelle Miss werd uitsluitend geformuleerd voor de huid.

Bijbehorend advies

mening van klanten

0 mening van klanten

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

U heeft een nieuwe opmerking toegevoegd, deze is zichtbaar zodra deze is goedgekeurd.

Uw review

Voor meer informatie: consignesdetri.fr

* Gebruikstest onder pediatrisch toezicht, toepassing op de uitwendige intieme zones en het lichaam gedurende 28 dagen – 50 baby’s en kinderen van 2 tot 12 jaar – 2016/3400, 14/03/2017