HYGIËNE EN INTIEME VERZORGING

Intieme doekjes Miss

Zachte verzorging voor uw Miss

 

De intieme zone van jonge meisjes is heel gevoelig en heeft veel aandacht nodig, vooral wanneer uw dochtertje zindelijk wordt.
De intieme doekjes voor jonge meisjes bevatten natuurlijke extracten van kliskruid en heemst en reinigen, kalmeren en zorgen voor een zachte en gehydrateerde huid in elke situatie5.
De intieme doekjes voor jonge meisjes zijn erg praktisch omdat u ze overal mee naartoe kan nemen en helpen uw kleine meid vanaf de leeftijd van 2 jaar zindelijk te worden. De doekjes staan borg voor een milde intieme hygiëne van uw jonge meisjes op elk moment van de dag.

De formule bevat geen zeep of kleurstoffen.
Past makkelijk in de rugzak, sporttas of koffer van uw Miss!

 

Voor een optimale tolerantie:
– Hypoallergene formule3
– Getest onder pediatrisch toezicht
– Biologisch afbreekbaar4

> CNK : 6004-979

Description

De unieke formule van de Saforelle Intieme doekjes voor vrouwen bevat 99,6% natuurlijke ingrediënten die elkaar aanvullen en die zorgvuldig werden geselecteerd voor hun doeltreffendheid.

De Saforelle intieme doekjes zijn gemaakt van natuurlijke vezels en 100% biologisch afbreekbaar. De impact op het milieu is dus beperkt bij de afbraak.

De intieme doekjes mogen in het toilet gegooid worden.. Ze worden afgebroken bij onderdompeling in water en bij een mechanische handeling (toilet doorspoelen). Dit specifieke kenmerk werd aangetoond door 7 tests uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium³.

Dankzij het meeneemformaat kan u de Intieme doekjes op elk moment van de dag gebruiken. Deze discrete hygiënische doekjes passen handig in uw hand-, sport- of toilettas en neemt u makkelijk overal mee.

100% tevreden mama’s5

Voor 100% van de mama’s staan de Saforelle Miss doekjes garant voor:

– een doeltreffende en milde reiniging
– bescherming van de intieme zone van het jonge meisje
– een vlottere zindelijkheidstraining
– een zachte huid

Samenstelling

Kliskruid

Kliskruid is een plant die van nature in Azië en Europa voorkomt en bekendstaat om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen. Saforelle selecteert de wortels van het kliskruid (Arctium lappawortel) nauwgezet.

Ingrediënten:
Aqua, Gluconolactone, Glycerin, Sodium Benzoate, Coco-glucoside, Sodium Hydroxide, Calcium Gluconate, Arctium Lappa Root Extract.

Gebruiksaanwijzing

• Extern gebruik, zonder spoelen

• Niet aanbrengen op een huid met vochtafscheiding of een wonde

• Contact met de ogen vermijden

• Wegwerpbaar in het toilet, biologisch afbreekbaar

• Vanaf de leeftijd van 2 jaar tot aan de puberteit

Bijbehorend advies

mening van klanten

0 mening van klanten

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

U heeft een nieuwe opmerking toegevoegd, deze is zichtbaar zodra deze is goedgekeurd.

Uw review

Voor meer informatie: consignesdetri.fr

1) Evaluatie van het kalmerend effect na één enkele toepassing met behulp van priktests, uitgevoerd bij 20 vrouwen van 20 tot 68 jaar, E16067, 02/05/2016.
2) Evaluatie van de hydraterende werking door corneometrie bij T 1u, 2u en 4u, uitgevoerd bij 10 vrouwen van 18 tot 65 jaar met een droge en zeer droge huid, BI-270, 19/04/2016.
3) Studie van het sensibiliserende vermogen onder dermatologisch toezicht bij 100 vrijwilligers met een gevoelige huid, herhaalde toepassing onder occlusief verband gedurende 6 weken, BI-233, 01/03/2016 / *geformuleerd om het risico op allergieën te beperken
4) Meting van de biologische afbreekbaarheid door begraving, 24/08/2005 5) Gebruikstest onder pediatrisch toezicht bij 40 meisjes van 2 tot 9 jaar, toepassing 1 tot 2 keer per dag op het zitvlak gedurende 3 weken, BI-238 + BI-258, 20/04/2016